Netteki Blog

Bacaklardaki Batik Lekeleri Nasıl Geçer? Evde Neler Yapılabilir

28.02.2023
404
Bacaklardaki Batik Lekeleri Nasıl Geçer? Evde Neler Yapılabilir

Kadınların en büyük problemlerinden biridir bacaklardaki batık lekeleri. Özellikle deri kendini yenilerken altta kalan ölü derinin orda kalması sebebi ile oluşur ve ciltte oldukça kötü bir görüntü oluşmasına sebebiyet verir. Oysaki her kadın güzel pürüzsüz ve mükemmel bacaklara sahip olmak ister.

Batık sebepleri arasında genellikle epilasyon şeklinin değiştirilmesi gösterilse de aslında bunun çok da bir etkisi yoktur. Pek çok kadının baş belası olan bu batık lekelerinden kurtulmanın ya da en azından hafifletmenin bazı yöntemleri vardır.

Bacaktaki Batık Ve Batık Lekeleri İle Mücadele

Sizler de eğer batık lekelerinden şikayetçi iseniz ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak istiyorsanız kesinlikle kuru keseden vazgeçmeyin. Bizlerde eskiden hamam kültürü vardı ve bu kültürün en güzel özelliklerinden biriydi kese atmak.

Kese sayesinde sadece bacaklarınız değil tüm vücudunuz ölü hücrelerden arınacak cildiz de nefes almaya başlayacaktır.

Bacaklarınızın Bakımını Ağda İle Yapın

Her ne kadar kullandığınız bakım yöntemini değiştirmek batıklara sebebiyet vermese de ağda ile bakım yaptığınızda cildiniz kısmen de olsa epilasyon makinesine oranla ölü deriden cildinizi temizleyecektir.

Sürekli ağda ile uğraşamam diyenlerdenseniz en azından birkaç ayda bir bu yöntemi uygulamak cildinize iyi gelecektir.

Cildinizi Nemli Tutun

Cildinizi gül yağı ya da biberiye gibi yağlar ile nemlendirirseniz hem batık oluşmasını engeller hem de lekelerle mücadele edersiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.