Netteki Blog

Aralık Ayı Hangi Burç

28.02.2023
301
Aralık Ayı Hangi Burç

Burçlarla yeni ilgilenmeye başlayanların merak ettikleri konulardan biriside hangi burca ait olduklarıdır. Aralık ayında doğanların burcu 23 Kasım tarihinden 21 Aralık dahil olmak üzere mensubu oldukları Yay burcu olmakla beraber 22 Aralık tarihinden sonra burçları değişir ve 23 Aralık – 31 Aralık tarihlerinde Oğlak burcuna geçer.

Yay Burcu Özellikleri

İdeallerine düşkün ve iyimserliklerin burcu olan yay özgürlüğünden asla taviz vermez. Enerjisiyle fark yaratan ve coşkusuyla her yerde dikkatleri üzerine toplayan burç çokta huzursuzdur.

Dürüstlük timsali olan burç aç gözlülükleriyle de fark edilir. Öğrenme aşkıyla dolu olan burcun yolculuktan da vazgeçemeyen yanları bulunur.

Öğrenmek için bilgi peşinde koşar ve bilgi nerdeyse oraya koşar. Hedef bilgiyse öğrenme konusunda ve yeni insanlarla diyalog konusunda sıkıntı yaşamaz ve doğalarında yenilik vardır.

Çift karakterli özellik taşıdıkları için sürekli karmaşık duygular içindedir. Güven duymak onların karakteridir ve ilk görüşte bile güvenebilirler. Şansları oldukça yüksek olan burç bolluğu ve zenginliği temsil eder.

Oğlak Burcu Özellikleri

Sarsılmaz yapıları, güçlü kişilikleriyle kendinden emin olan burcun özellikleri dış görünüşüne de yansır. Sevgiye, ilgiye aç olan burç diğer insanlara mesafeli davransa da kişiye güven sağladıktan sonra durum değişir.

Özgüven problemi yaşamayan burcun, kendi düşüncelerine önem verdiği de gerçektir. İnandıkları ve koydukları kuralları kendileri belirlerler ve koydukları kuralın dışına çıkmamakta ısrarlıdır.

Bıktıracak derecede kurallara hakim oluşları nedeniyle inatçı taraflarını gösterirler. Mantık çerçevesinde hareket eden burç zamanını da en iyi şekilde değerlendirirler.

Burç 30-35 yaşlarına gelinceye kadar kendilerini bulmaya çalışır ve bu yaştan itibaren kişilikleri oturur ve artık kendilerini bulmuş ve ağır, oturaklı kişilik sergilerler.  Meslek hayatında başarı daha da geç gelse de kalıcı başarıya emin adımla ilerlerler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.