Netteki Blog

Anlamlı yazılı güzel resimli sözler

28.02.2023
294
Anlamlı yazılı güzel resimli sözler

Duygularını ifade etmenin en açık yolu konuşmak ya da beden dilidir. Fakat öyle zamanlar olur ki, kişi tutulur kalır. Belki de kimi zaman konuşmanın ya da beden dilinin de yetmediği anlar olabilir. Özellikle internet kullanıcısı kişiler, kendilerini ifade etmede, bir durum karşısında düşüncelerini belli etmede hazır şablonlara başvururlar.

Nedir bu hazır şablonlar?

Hazır şablonlar derken; bir şairin, bir şarkının, bilim adamlarının, devlet büyüklerinin hali hazırda söylenmiş en anlamlı sözlerinden oluşan yazılarından bahsedilir.

Güzel sözler, anlamlı sözler gibi arama yapan bir internet kullanıcısı karşısına yüzlerce seçenek gelir. Sözlerin yanı sıra kimi zamanda resimlerle süslenir bu yazılar.

Karşı tarafa belli edilecek duygular, hem yazıya dökülmüş, hem de görsellik kazanarak daha bir anlam ifade etmeye çalışılır.

Bazen bir şiirden oluşabilir yazılı resimler. İnsanlar kendi ruh hallerini belli etmek amacı ile de sosyal medya hesaplarında paylaşabilir bu yazılı görselleri.

Burada ki en büyük etken, paylaşılan ya da aratılan sözün ne kadar anlam içeriyor olduğudur. Ne kadar baskın, ne kadar anlam yüklü bir resim, bir söz, bir o kadar etkileşim içerir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.