Netteki Blog

Akrep Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

28.02.2023
258
Akrep Burcu Erkeğini Etkilemenin Yolları

Enerjisiyle dikkat çeken akrep burcu erkekleri, her yönüyle güçlü karaktere sahiptir. Onlara ilgi göstermeniz yeterlidir ve bu ilgi onları şımartacak kadar mutlu eder.

Tutku onlar için her şeydir ve tutkularıyla seven kadın karşısında adeta büyülenirler. Sadakat duyduğunuzu gösterdiğinizde onları aşık etmek çok kolaydır.

İlgi, tutku ve sadakat üçünü bir araya getirebilen kadınlar akrep erkeğini etkilemeyi başarırlar. Bazen sadist, umursamaz ve düşüncesiz davranabilirler, bazen de hiç konuşmazlar ve tam tersi bazen de sevecen yapılarıyla aşık olurlar.

Seksüel açıdan dorukta olan Akrep burcunu elde etmek için bakımlı, şehvetli, itaatkar ve sadık olmak yeterlidir. Mahremiyet onlar için önemlidir ve sırları onlar için her şeydir.

Varınız yoğunuz onunla paylaşılmalı ve bütünleştirici olmaya özen gösterdiğinizde etkileyebilirsiniz. Kadınların fiziksel görünüşü onlar için önemlidir ve herhangi bir değişikliği anında fark ederler, beğenmediklerinde bunu dile getirmekten çekinmezler.

Akrep erkeği gücü ve kontrolü elinde tutmaya gayret eder ve ipler size kalmayacaktır. Liderlik etmek onların doğalarında vardır ve onları olduğu gibi kabul edecek kadınlarla ilişki kurarlar.

Tensel arzusu olmayan ve cinselliğe fazla aldırış etmeyen kadınları sevmezler. Onun için erotizm ve fanteziler ağırlıklıdır ve cinsellik hayatlarının her döneminde vardır.

Sevginizi anlatmak için dokunmanız yeterlidir. Kadınlara karşı hiçbir zaman açık olmazlar ve önemli sırları kendilerine saklarlar ve bu yüzden baskıda bulunacak kadınlardan uzak dururlar.

Özel eşyaları dokunulmazdır ve bundan asla hoşlanmazlar. Koydukları sınırları geçmenize müsaade etmezler. Kendileriyle rekabet edilmesini sevmezler.

Yönetimi karşı tarafa bırakmazlar ve kontrol her zaman ellerlinde olsun isterler. Hakimiyetçi yapıları bulunan Akrep erkeği aradığını kadınında bulamazsa sadakatsizliğe de meyil gösterebilirler.

Gururları her şeydir ve gururuna karşı davranıldığında ayrılmaktan çekinmezler ve geri dönüşü olmayan bir ayrılık yaşatırlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.