Netteki Blog

Akrep Burcu Anlaştığı Burçlar

28.02.2023
244
Akrep Burcu Anlaştığı Burçlar

Akrep-Koç; Birbirlerine benzeyen bir çok özellikleri vardır. Birbirlerini çekseler de bir anda itebilirler. Çelişkilerle, çekişmelerle geçecek evlilik riskli olabilir.

Akrep-Boğa; Yoğun ve güzel bir ilişki yaşanacağı gerçektir. İkisi de ihtiraslı ve ateşlidir, duygularına karşılık bulacaklardır. Boğanın sevdiğine bağlanması, kıskanç ve sahiplenici davranması onların ilişkilerini kuvvetlendirir.

Akrep- İkizler; Akrep İkizleri beğenir ve sevimli oluşları, kurnaz zekası değil Akrebi şeytanı bile baştan çıkaracak kadar etkilidir. İkizlerin çekici ve parlak tarafı Akrep burcunu etkilese de sonradan onu sinirlendirebilir.

Akrep-Yengeç; Uyum sağlayabilecekleri evlilik yaşayabilirler. Yengecin romantik yaklaşımlarından etkilenirler. İlişkilerinde sürekli denetleme olmazsa kıskançlığı dizginleyebilirlerse ömür boyu yaşanacak evlilik söz konusu olacaktır.

Akrep-Aslan; İkisi de birbirinin etkisinde kalacakları için mutlu ve özel bir evlilik yaşayabilirler. Krallara layık evlilik isteyenler için ideal uyum onları bekliyor.

Akrep-Başak; Dostluğa ve neşeli olmaya önem veren Başak burcuyla anlaşmada sorun yaşamazlar.

Planlı ve programlı davranmayı seven Başak akrep burcu adına mantıklı kararlar verecektir. Yaşamını kolaylaştıracak her türlü fedakarlığı yaparak Akrebin kalbini kazanacaktır.

Akrep-Terazi; Farklı bir evlilik yaşarlar. Terazinin aşk insanı olması, zarif olması nedeniyle Akrebin aklını alırlar. En uyumlu çift olarak gösterilebilirler.

Akrep-Akrep; Tensel anlamda en iyi uyum sağlayabilecek iki burçtur. Kıskançlıklarının esiri olmadıkları ve kişisel egolarını bir tarafa bırakmayı becerirlerse ömür boyu ilişkileri devam edebilir.

Akrep-Yay; Kendisine asla benzemeyen yönleriyle Yay insanı Akrebin kafasını karıştırır. Yay Akrep kadar aşırı duygusal olmadığı için Akrebi kırabilir ve birbirlerinden uzaklaşmak isteyebilirler.

Akrep-Oğlak; Birbirlerini gördükleri andan itibaren aşka esir düşecekler, çizgisi farklı bir evlilik yaşayacaklar. Akrebin sıcaklığını Oğlak hissetmezse işleri biraz zor olacaktır.

Akrep-Kova; Kova özgürce para harcamayı sever ancak Akrebin tutumlu davranışları birbirleriyle çelişir. Kovanın kıskançlığı Akrebin canını sıkar. Kavgalar önlemez ve bu evlilik asla ömür boyu sürmez.

Akrep-Balık; uzun ömürlü evlilik yaşayabilirler. Akrep tutumlu Balık burcuysa savurgan olması nedeniyle maddiyata farklı bakışları bulunur. Uzun soluklu evlilik için bunlar önemsenmezse ortak özellikleri nedeniyle uyum sağlarlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.