Netteki Blog

Adı Efsane Zeynep Leyla Kırşan Kimdir

28.02.2023
424
Adı Efsane Zeynep Leyla Kırşan Kimdir

Zeynep Leyla Kırşan 1989 yılında İzmir’in Karşıyaka ilçesinde doğmuştur. Aslen İzmirli olan Zeynep Leyla Kırşan lise ve ilkokul yıllarını İzmir’de geçirmiştir. Üniversite’de alanını Grafik ve Tasarım bölümü üzerine okuyan Zeynep Leyla Kırşan okulunu bitirdikten sonra asıl mesleğini yapmamış, daha başka alanlara yöneldiği bilinmektedir.

Kariyerin zirvesinde 

Adı Efsane Zeynep Leyla Kırşan, mankenliğe devam etme kararı almıştır. 1.78 Boyunda olan Zeynep Leyla Kırşan, kumral düz saçlı, fiziksel özellikleri fit olan bir mankenimizdir.

Zeynep Leyla Kırşan geçenlerde verdiği röportajda yüzmeyi deniz kenarında yetiştiği için çok sevdiğini, küçükken her gün yüzdüğünü ve hala zaman buldukça yüzmeye çalıştığını belirtmiştir.

Bunun yanında da lise eğitimini de almış olduğu grafik ve tasarım bölümü sayesinde resim çizmeyi, bir şeyler karalamaya bayıldığını da belirtmektedir.

Geçtiğimiz senelerde Alp Kırşan ile evlenen Zeynep Leyla Kırşan güzel bir evlilikleri olduğunu ve Alp Kırşan’ı çok sevdiğini belirtmektedir.

Geçtiğimiz günlerde ilk defa anne olma deneyimini yaşanan mankenimiz, bu duygunun çok güzel bir şey olduğunu ve her kadının bu duyguyu yaşaması gerektiğini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.