Netteki Blog

Adı Efsane Oyuncuları Konusu

28.02.2023
241
Adı Efsane Oyuncuları Konusu

Kanal D ekranlarında çok yakın bir zamanda seyirci ile buluşacak Adı Efsane adlı diz, oldukça merak ediliyor. Hilal Yıldız, Tunus Taşlı ve Nazlı Sunlu dizinin senaryosunu yazmış.

Adı Efsane Konusu:

Çok başarılı ve popüler bir basketbolcu olan Tarık talihsiz bir şekilde sakatlanır ve çok sevdiği basketbolu bırakmak zorunda kalır. Daha sonra hayatta sahip olduğu her şeyi bir bir kaybetmeye başlayan Tarık, çocuklarının velayetini de kaybedince hayata küser. Kızlarını tekrar kazanabilmek için çok uğraş verecek, belki de bu Tarık için son bir şans olacaktır.

Adı Efsane Oyuncu Kadrosu:

Erdal Beşikcioğlu:

Tecrübeli oyuncu 1970 Ankara doğumludur. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Ankara Devlet Tiyatrosunda görev almaktadır.

Gökçe Bahadır:

1981 İstanbul doğumlu olan güzel ve tecrübeli oyuncu, Akademi İstanbul Radyo Televizyon Mezunudur. Daha sonra oyunculuk eğitimi için Müjdat Gezen Sanat Merkezine gitmiştir. Kitap okumak ve film izlemek hobileri arasındadır.

Rojda Demirer:

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Mezunu olan güzel oyuncu 36 yaşındadır. Aslan burcu olan oyuncu, 170 boyunda ve 55 kilodur.

Diğer oyuncu kadrosunda Güneş Hayat, Reha Özcan, Reya Kırşan, Hakan Ummak ve Baran Bölükbaşı yer almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.