Netteki Blog

8K Nedir? 8K TV’ler Bize Ne Sunuyor?

28.02.2023
244
8K Nedir? 8K TV’ler Bize Ne Sunuyor?

Henüz 4K TV’lere yeni alışmışken; şimdilerde de 8K söylentisi çıktı. Hatta Japonya’da 8K TV’ler üretilip satışa sunulmaya dahi başladı. 5000 dolardan başlayan 8K TV’lerin kullanabilmek içinse tabi ki 8K TV yayınının da varlığı gerekiyor. 8K TV yayını ise 2020’de ülkemizde yayına girecek.

8K Nedir?

8K, bugüne kadar TV’lerde gördüğünüz en yüksek çözünürlüktür. 8K TV’ler üstelik oldukça büyük ekranlarda satışa sunulacak. 8K TV’ler için ‘Ultra HD 8K’ terimini kullanmak da yanlış olmayacaktır.

8K TV’lerin çözünürlüğü ise; 7680×4320 pikseldir. Daha büyük, daha fazla çözünürlüğe sahip ve kavisli çeşitleri de olabilen 8K TV’ler şimdiden herkesin rüyalarını süslemeye başladı.

Sizler de bir 8K TV edinmek isterseniz, bir müddet daha bekleyip farklı firmaların da 8K üretimlerini takip etmeli ve 8K yayınının ülkemize gelmesini beklemelisiniz.

8K TV’ler Bize Ne Sunuyor?

Elbette piyasadaki TV’lerin hem en yüksek çözünürlüğünü sunan hem de en iyi kalitede görüntü verebilecek olan 8K TV olacaktır.

Hep daha iyisine ulaşmayı arzu eden kullanıcılar için 8K TV oldukça harika donanımlı bir TV’dir. 2020 yılında artık en iyi TV hususunda 8K bir standart haline gelecek ve TV alırken 8K olanları aranacak.

Pek çok bütçeye hitap edebilecek 8K TV’lerin bir araba değerinde olanlarının varlığı da konuşulanların arasındadır. 4 yıl sonra 2020’de düzenlenecek olan olimpiyatlar da 8K yayınından verilecek ve olimpiyatı yerinde izlemiş hazzı verecek.

Bir 8K TV sahibi olarak en canlı, en gerçekçi, son model çözünürlükte, en iyi kalitede Ultra HD bir elektronik cihaza sahip olmuş olacaksınız.

Böylece TV keyfini kat be kat artıracak olan 8K yayını ve 8K TV kombinasyonu sizi de çarpıcı görselliklerle baş başa bırakacak. En iyisini arıyorsanız yolunuz 8K’dan mutlaka geçecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.