Netteki Blog

2017 Survivor Seda Demir Kimdir?

28.02.2023
334
2017 Survivor Seda Demir Kimdir?

Survivor ünlüler takımı seda demir
Sevilen dizi oyuncularından Seda Demir 1983 İstanbul doğumludur. 34 yaşında ve balık burcu olan başarılı oyuncu güzelliği ve oyunculukta göstermiş olduğu yetenekli performansı ile kısa zamanda izleyicinin il odağı haline gelmiştir.

Seda Demir Hayatı

Daha önce çeşitli organizasyonlarda hostes olarak görev yapan güzel oyuncu Seda Demir gençlik yıllarında bir ajansa kayıt olmuş ve gelen reklam filmi tekliflerini değerlendirerek ilk olarak reklam filmlerinde rol almıştır.

Türk televizyonları izleyicisinin dikkatini, oynadığı Yaprak Dökümü adlı dizide çekmeyi başarmıştır.

Yaprak dökümü dizisinde Sedef karakterini canlandıran güzel oyuncu, oynadığı karakterin de izleyiciye olumlu yansımasının avantajı ile kısa zamanda sevilmiştir.

Daha sonra İntikam ve Beyaz Karanfil isimli dizilerde rol alan oyuncu “Evlenmeden Olmaz” isimli sinema filmindeki rolü ve başarılı performansı ile beğeni toplamaya devam etmiştir.

Geçtiğimiz günlerde arabası ile otoparkta bulunurken iki kadının sözlü hakaretine uğramasıyla gündeme gelen sanatçı, durumu o anda telefonunun kamerası ile görüntülemeyi başarmıştır.

Katıldığı televizyon programlarında konuyla ilgili demeç veren Seda Demir yaşadığı talihsiz olaydan yana üzüntüsünü dile getirmiş olayı savcılığa intikal ettirdiğini basına açıklamıştır.

Survivor 2017 Seda Demir

Seda Demir son zamanların en sevilen ve TV8’de yayınlanan Survivor isimli yarışma programına bu yıl dâhil olan ünlüler arasındadır.

Merakla beklenen yarışma programının dikkat çeken ünlü isimlerden olan Seda Demir’in yarışma performansı ve adadaki zor koşullara uyumu izleyici tarafından merakla beklenmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.