Netteki Blog

2017 Survivor Sabriye Şengül Kimdir

28.02.2023
239
2017 Survivor Sabriye Şengül Kimdir

Survivor ünlüler takımı Sabriye Şengül
Ekranların en çok reyting alan yarışma programı olan Survivor yarışmasının yarışmacıları belli olmaya başlandıktan sonra yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı’ nın bizzat açıkladığı bir isim olan Sabriye Şengül ismi dikkat çekti. Ünlüler takımında yarışacak olan Sabriye Şengül’ ün mesleği boksör.

Sabriye Şengül Kimdir?

1988 Trabzon Şalpazarı doğumlu Sabriye Şengül Türkiye de olan en iyi kickboskçular arasında bulunuyor.

Bugüne kadar iki kez Türkiye şampiyonu olmuş ve bir kez de Dünya Karması şampiyonluğu yaşamış. Kanal tarafından hazırlanan tanıtım videolarında Şengül’ ün yarışma da bir savaşçı ihtiyacı vardı ve ben geldim sözleri ile ne kadar iddialı olduğu görülüyor.

Çok küçük yaşlardan beri spor ile uğraşan Şengül, kickboksa başlamadan önce hentbol oyuncusuymuş.

Hentbol oynar iken, maçlarda olsun antrenmanlar da olsun sergilediği sert tavırlardan dolayı hentbol hocaları kendisine sen boks yap sana daha uygun demeleri ile kickboksa başlamış ve çok iyi dereceler elde etmiş.

Çocukluğun da çok fazla ailevi problem yaşamasından dolayı ringe büyük bir hırs ile çıkan sonucunda da büyük başarılar elde eden yarışmacının yarışmada da aynı performansı sergilemesi bekleniyor.

Lise mezunu olan Şengül, 18 yaşından beri kickboks ile uğraşıyor. Ailesinin geçimini de karşılıyor. 2015 yılı itibari ile profesyonel olup milli takım forması giymiş.

Ayrıca Sabriye Şengül aktif bir şekilde sosyal medya kullanıcısı. On üç bin takipçisi olduğu için yarışmada takipçilerinden destek alacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.