Netteki Blog

2017 Survivor Ogeday Girişken Kimdir?

28.02.2023
322
2017 Survivor Ogeday Girişken Kimdir?

Survivor gönüllüler takımı ogeday girişken
Ogeday Girişken, 27.04 1992 yılında (25 yaşındadır)İstanbul’da doğdu. Boyu 1.84 ve 80 kilo ya sahip. Boğa burcu ve göz rengi mavidir.

Eğitimi; Özel Dragos Otelcilik lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi (BESYO) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunudur.

Ogeday Girişken, sosyal medyada aktif değildir sadece Twitter hesabı var olarak görünüyor. Ogeday Girişken şuanda mesleğine ara verdi ve şimdi 2017 yılında yayınlanacak olan bir yarışma programına katılacaktır.

Ogeday Girişken, sert görünümlü olsa da aslında içinde çok duygusaldır, soğukkanlı, karalı ve en önemlisi oldukça azimli bir sporcudur.

Ogeday Girişken Başarıları Nelerdir?

Kürek sporuna 2008 yılında başladı ve şimdi Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcudur. Birçok defa Türkiye şampiyonluğu kazandı.

Ogeday Girişken olimpiyat oyunlarında 6. Dünya 8.’liği, Büyükler Avrupa şampiyonluğu ve uluslararası birtakım yarışmalarda birincilikleri vardır.

11-15 Temmuz 2012 yılında Litvanya’da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonasında Milli takım adına ekip olarak Ogeday Girişken – Onat Kazaklı ikilisi şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Özel Hayatındaki Kişi Kimdir?

Ogeday Girişken şuanda İlayda Yalçın ile birliktelik yaşamaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.