Netteki Blog

2017 Survivor Furkan Kızılay Kimdir?

28.02.2023
266
2017 Survivor Furkan Kızılay Kimdir?

Survivor ünlüler takımı furkan kızılay
Furkan Kızılay 30 Kasım 1990 yılında İstanbul’da Şile’de dünyaya gözlerini açmış ve 27 yaşındadır. Furkan’ın babası Emre Kızılay Fitness öğretmeni, annesi ise ev hanımıdır.

İlk ve orta öğretimini İstanbul’da tamamladıktan sonra üniversiteyi ise Kadir has Üniversitesi Sistem Mühendisliğinde tamamlamıştır.

Babasının sporcu olması sayesinde sporun hemen hemen her dalı ile ilgilenmiş aynı zamanda çok iyi bir tenis oyuncudur. Aynı zamanda Bakırköy spor kulübünde lisanslı sporcu olarak hayatına devam etmektedir.

Çocuklar Duymasının Havuç’u

Furkan Kızılay çocukluğundan beri oyunculuğa büyük merak duymuş ve TV dizileri, sinema filmleri ve çeşitli reklamlarda oynamıştır.

En büyük çıkışını ise uzun zaman boyunca televizyonlarda devam eden ve reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın ile yakalamış ve orda canlandırdığı havuç. Karakteri ile çok sevilmiştir.

Şimdiye Kadar 5 Albüm Çıkardı

Furkan Kızılay oyunculuk kadar şarkıcılık ve müzik piyasasında da yer edinmiş ve şimdiye kadar toplam 5 adet albüm çıkarmıştır.

En son çıkardığı Aşksın Sen Albümünü 2009 yılında çıkarmış ve o dönemde oldukça ses getirmiştir.

1.70 cm boyunda ve 75 kg olan Furkan Kızılay yay burcudur. Çocuklar Duymasın karakterinde kendisine havuç lakabı takılmasının nedeni olan kızıl saçlarıdır ve gözleri eladır.

Furkan son dönemlerde Survivor’a seçilerek yeni dönemde başlayacak olan programa hazırlanmakta ve kendisine bu konuda çok güvendiğini belirterek yarışmayı kazanmak için elinden gelen her şeyi yapacağını her fırsatta söylemektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.