Netteki Blog

2017 Survivor Elif Şadoğlu Kimdir?

28.02.2023
294
2017 Survivor Elif Şadoğlu Kimdir?

Survivor gönüllüler takımı elif şadoğlu
Elif Şadoğlu 14 Aralık 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.68 cm. boyundadır. Survivor 2017 müsabakacılarından birisi olan Elif Şadoğlu kendi hayatında da sporla profesyonel bir şekilde, çok yakından ilginenmekte, ilgi göstermektedir.

Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonlukları da Kazanmış Bir İsim

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı müsabaka yarışmacılarından birisi olan Elif Şadoğlu, düzgün fiziği ile kaslı vücuduyla da dikkatleri üstüne çekmektedir.

Elif Şadoğlu profesyonel anlamda vücut geliştirme ve fitness ile ilgilenen bir isimdir. Şadoğlu’nun ayrıca bu alanda kazanmış olduğu 3 adet şampiyonluğu da bulunmaktadır.

Survivor 2017 yarışmasında Gönüller Takımında Yer Alan Bir İsim

Yıllardır yayınlandığı her sene en fazla izlenen bir yarışma olan ve bir ekran fenomeni haline gelen Survivor adlı müsabaka programında bu yıl yine iddialı isimler bulunmaktadır.

Elif Şadoğlu da Survivor 2017 Gönüllüler Takımı kadrosunda yer alan ve bulunan iddialı müsabaka oyuncularından birisidir.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor adlı yarışmada Serhat Akın, Ogeday Girişken, Berna Öztürk ile Eser West gibi ünlü isimler de yer almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.