Netteki Blog

2017 Survivor Çılgın Sedat Kimdir?

28.02.2023
267
2017 Survivor Çılgın Sedat Kimdir?

Survivor ünlüler takımı çılgın sedat
1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan Çılgın Sedat, asıl isimi Sedat Kapurtu’ dur. Ufak yaşta mahalle arasında oynamaya başladığı Futbollun, kardeşi de ayı dalda profesyonel olarak kalecilik yapmıştır.

Eğitimi

Yaklaşık olarak 4 sene okuma hayatına Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde devam etmiştir. Sonrasında şan bölümüne devam etti.

Usta hocası kendisine Şan hediye etmişti, kendisi vefat edince de çocukları babalarından kalan tek şey olarak gördükleri cümbüşü elinden aldılar.

Bu durumda cümbüşe küsen, bir daha eline almayan Çılgın Sedat, bağlama davul, kanun gibi birçok enstrümanı çalabilmektedir. Cümbüş aletinde yaşadığı sorun olmasa, bu dalda da usta olabilirdi.

Kariyeri

Kariyer planına spor ile başlayan Sedat; kickbox, teakwando gibi benzer spor dalları ile ilgilenmeye başladı. Futbola olan merakını da yine usta alanda profesyonelliğe taşıdı.

Bir süre futbolla ilgilendi. Belirli süreden sonra sporu bıraktı. Ufak yaşta katıldığı ses yarışmasında ikinci olması ile birlikte, futboldan şarkıcılığa, spora kadar oldukça etin ağa sahip ünlü şarkıcı statüsüne ulaşmıştır.

Farklı programlar da sunuculuk yaptı. Zaman içerisinde de oldukça üne sahip oldu. 2017 senesinde Survıvor yarışmasına katılarak, eğlence ve kariyer hayatına farklı bakış açısı eklemeyi düşünmektedir.

Özel Hayatı

2005 yılında hayatını birleştirdiği Özlem Karputu’dan iki erkek çocuğa sahiptir.Çocuklarından bir tanesi engellidir.

Mersin’de özel mekan açan Sedat, yakın zamanda mekan da çıkan yangın sebebi ile kül olmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.