Netteki Blog

2017 Survivor Berna Öztürk Kimdir?

28.02.2023
264
2017 Survivor Berna Öztürk Kimdir?

Survivor Ünlüler Takımı Berna Öztürk
Berna Öztürk, 28 Mart 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1.71 boyunda, 55 kilo, Koç burcu ve kahverengi gözlüdür. Ablası Bilge Öztürk’tür.

Berna Öztürk ‘ün eğitim bilgileri; F.M.V Özel Ayazağa Işık Lisesi’nde ortaöğretimini tamamlamış ve Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyoloji Bölüm’ünde tamamlamıştır.

Berna Öztürk, 16 yaşından bu yana mankenlik ve modellik yapmaktadır. Bazı dizilerde ve tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Berna Öztürk uzun zamandır DJ’lik yapıyor ve çılgın karakteri ile tanınıyor. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kız kardeşi olan Berna Öztürk bu yüzden bir dönem magazin basınında Tarkan’ın baldızı olarak fazlaca yer aldı.

Berna Öztürk birçok şarkıcının şarkılarında katkıda bulunmuştur ve bulunmaktadır. 2008 yılında ise albüm yapmıştır. 2017 yılında bir yarışma programında yer alacaktır.

Bildiği yabancı diller

İspanyolca, Almanca ve İngilizcedir.

Berna Öztürk’ün Hobileri

Davul çalmak ve resim yapmaktır. Ayrıca su sporlarına da fazlasıyla meraklıdır. Berna Öztürk’ün diğer uğraştığı spor dalları; ablası Bilge Öztürk ile hem kite board eğitimi aldı hem de yarışmalara hazırlanıyor.

Ayrıca Berna Öztürk kite board eğitimi aldıktan sonra şuanda kite board eğitmenliği de yapmaktadır ve bu spor dalında milli sporcu ünvanına da sahiptir.

Türkiye Yelken Federasyonu Eğitmeni, Freestyle Türkiye ikinciliği, Hentbol ( lisanslı/Sarıyer Spor Kulübü), Wake-Board ( lisansli/ HipNotics), Tenis, Voleybol ve Wing – Chun spor dallarıyla ilgileniyor.

Berna Öztürk’ün özel hayatı

Şu ara Altay Okyar ile bir birlikteliği vardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.